Nystart… igen

Det var väldigt längesedan jag skrev något i den här bloggen. I april i år startade jag företaget Krokedil Produktionsbyrå AB. Verksamheten är den samma som den tidigare varit här på hogefjord.nu (framförallt webbutveckling och grafisk formgivning), därför har all tid lagts på det nya företaget och den nya webbplatsen.

Men nu känner jag ett sug att börja skriva här på hogefjord.nu igen. Innehållet kommer att kretsa kring webb och framför allt WordPress, eftersom det är det som aktiverar mina (få) hjärnceller större delen av dagarna.

Varför skriver jag inte om det på krokedil.se istället då? Jo, det gör jag i viss utsträckning. Men här har jag tänkt mig att bli aningen mer teknisk. Få möjligheten att lägga ut texten lite mer och diskutera sådant som är lite mer nischat och branschspecifikt. Ja, och i ärlighetens namn även kunna skriva om saker som inte rör webbutveckling överhuvudtaget. Bloggen på Krokedil rör sådant som kan intressera mina kunder och de har ofta inget större intresse i att läsa om ett nytt temaramverk för WordPress eller om hur man optimerar wp-config.php.

Samtidigt som jag genomför denna förändring tänkte jag byta utseende och upplägg på webbplatsen. Jag har börjat rota med detta men är inte alls klar… men det kommer inom kort.

Allt för nu. Kom snart tillbaks!

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.