40 användbara plugin till WordPress

Till WordPress finns det tusentals plugin som låter dig anpassa din webbplats funktion och beteende. Vissa är genomarbetade och uppdateras i takt med att WordPress utvecklas medan andra inte längre är kompatibla med nyare versioner. Dzinepress har listat 40 användbara plugin, en lista som absolut är värt ett besök.

Stefan Persson på Gefle Design skriver också om denna artikel och tispar själv om några av dem som finns med på Dzinepress lista.

Själv skulle jag vilja slänga in några plugin som jag använder mig av utöver de som nämns på Dzinepress.

 • PHP Code Widget
  Egentligen behöver man inte plugin för att skräddarsy en hel del funktioner. Däremot behöver man kunskap i PHP samt hur man kommunicerar med WordPress. Genom PHP Code Widget blir det möjligt att själv plocka fram den information man vill åt från databasen till webbplatsens widget-områden.
 • Widget Logic
  Med widget Logic bestämmer du själv vilka widgets som ska visas på en specifik sida, kategori eller inlägg. Mycket användbart när man inte vill ha samma sidebar på hela webbplatsen.
 • Simple Post Thumbnails
  Ett mycket smidigt verktyg att lägga till en thumbnail-bild till ett inlägg utan att behöva använda sig av custom fields.
 • Simple Video Embedder
  Smidigt sätt att infoga video på din webbplats. Stöder ett antal olika videosajter.
 • Exclude pages
  Lägger till en checkbox som avmarkeras om man inte vill att sidan ska visas i menyn. Borde väl egentligen finnas i WordPress från början kan man kanske tycka.
Det här inlägget postades i WordPress och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.